Steaua învinge cu un scor neașteptat de mare pe Aalborg

Steaua-Aalborg-6-0București, 19 septembrie 2014. Prin victoria cu 6-0 din partida cu Aalborg, disputată joi, pe Național Arena, Steaua a stabilit cel mai rapid hat-trick din istoria UEFA Europa League, realizat de Keseru, între minutele 61 și 72.

Golurile au fost marcate de: Sânmărtean, minutul 51; Rusescu în minutul 59 (pen) și minutul 73; Keșeru, minutele 61, 65 și 72.

În primele 50 minute, danezii au ratat de 3 ori deschiderea scorului din situații clare, atunci când atacantul Thomas Enevoldsen a șutat în bară și prin Enevoldsen și Jakobsen. Arlauskis a fost portarul care a apărat excepțional, practic a făcut miracole.

Portarul echipei daneze, Aalborg, Nicolai Larsen a fost eliminat pentru un fault asupra lui Claudiu Keseru. Lovitura de pedeapsa rezultată și transformată de Rusescu, a fost primul dintre cele două goluri marcate de acesta, după care a urmat pe parcursul a 12 minute de hat-trick-ul record pentru Steaua al lui Claudiu Keseru.

De la eliminare din minutul 57 a portarului Larsen, Aalborg nu a putut ține piept steliștilor, practic s-au prăbușit psihic și aproape toate acțiunile steliștilor s-au soldat cu gol.

Steaua a devenit prima care a reușit să înscrie șase goluri într-un meci UEFA Europa League (faza grupelor), de la noua denumire a competiției din ediția 2009-2010.

Au evoluat următoarele formații:

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Râpă (Rusescu '49), Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Breeveld (Papp '67)- Ad. Popa, Sânmărtean, Chipciu - Keşeru (Iancu '74). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Aalborg: Larsen - Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter (Frederiksen '16) - Wichmann, Wurtz, Risgaard, Thomsen - Jacobsen (Helenius '63), Enevoldsen (Christensen '59). Antrenor: Kent Nielsen.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.