Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 20 Martie 2016.

Steaua învinge cu 3-1, în meciul din deplasare, cu FC Viitorul

FC Viitorul-Steaua, 1-3Steaua a obținut sâmbătă la Ovidiu, în partida cu FC Viitorul, a doua victorie în play-off și trece pe locul secund al clasamentului, cel puțin până duminică, fiind la trei puncte în spatele echipei Astra.

FC Viitorul, prin vocea antrenorului Gheorghe Hagi, pune înfrângerea echipei sale pe unele detalii, la primele două goluri ale steliștilor Hamroun și Adi Popa, din minutele 34 și 39.

În ambele faze arbitrul adițional Lucian Rusandru, a contribuit într-un fel, numai în favoarea echipei campioane. Astfel penalty-ul obținut de Stanciu la contactul cu Goulon, a fost acordat la semnalizarea lui Rusandru, centralul Marcel Bîrsan nu fluierase imediat infracțiune în careu. Golul lui Adi Popa este contestat, întrucât înaintea șutului, a făcut o preluare cu mâna a mingiei.

Golul lui Stanciu din minutul 58, cu un șut bine plasat din 15 metri pe colțul scurt, din pasa excelentă a lui Pintilii, a fost fără dubii, cel mai frumos al meciului și de necontestat.

FC Viitorul a marcat golul de onoare în minutul 72, din penalty transformat de Florin Tănase, la faultul lui Varela din careu, asupra lui Rusu.

După meci, antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "A văzut toată lumea până în minutul acela, momentul unu și al doilea. Fotbalul este din prime detalii mici, care fac diferența la un anumit nivel. Noi am început jocul bine, cred că până atunci lucrurile erau echilibrate și au venit două momente care au schimbat tot meciul. Este greu să-ți revii după aceea, pentru că noi suntem încă o echipă tânără, care capătă experiență, dar s-a văzut, cu Pandurii am avut al patrulea arbitru care a zis altceva, acum a zis altceva. A fost penalty sau a fost henț la Popa, eu nu știu, spuneți voi! Nu știu, sunt două goluri. Dacă încep și eu cu 2-0, pare mai ușor după aceea, dar asta este, nu vreau să iau din meritele Stelei, pentru că este puternică, își dorește".

"Este o realitate care nu este bună, pentru că noi vrem să jucăm, suntem în play-off și credeam că în play-off, lucrurile sunt care pe care. Nu este nicio problemă, jucăm, care este mai bun să iasă, dar, trageți voi conluzia. Luându-ne pe noi, meci de meci, vedeți ce se întâmplă. Eu nu mă plâng, doar constat că sunt mici detalii care fac diferența. Dacă a fost henț la Popa și nu-l vede al patrulea arbitru, dar vede penalty la altă fază și nu-l vede centralul, asta este ce să fac. Nu vreau să vorbesc de arbitrii, vreau doar să-i respect", a mai spus Gheorghe Hagi in incheiere.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.