Steaua învinge Oțelul și merge în semifinalele Cupei
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Steaua învinge Oțelul și merge în semifinalele Cupei

Steaua-Otelul-CupaBucuresti, 06 decembrie 2013. În ultimul meci al sferturilor Cupei României Timișoreana, Steaua a reușit calificarea învingând echipa Oțelul Galați cu 2-0, prin golurile marcate de Piovaccari '46 şi Târnovan '85.

Piovaccari a deschis scorul cu o lovitură de cap din 6 metri din centrarea lui Râpă iar tânărul Târnovan împrumutat de la Sampdoria, a marcat cu un șut pe lângă Brăneț cu 5 minute înaintea fluierului de final al meciului, din pasa în adâncime a lui Piovaccari.

Federerico Piovaccari a declarat la Sport.ro: "Am ieşit din Europa aşa că scopul nostru este câştigarea campionatului şi a Cupei. Mă bucur că am marcat şi pentru băieţii care joacă mai rar, iar astăzi au fost pe teren. Mă refer la Râpă, Pârvulescu. Nu am preferinţe pentru semifinale. Poate să fie Astra sau Dinamo, obiectivul nostru rămâne acelaşi".

Jucătorul Oțelului, Gabriel Giurgiu a spus la același post de televiziune: "Suntem foarte supăraţi că nu am reuşit să ne calificăm şi nici nu reuşim să câştigăm de câteva etape. Trebuie să fim foarte atenţi în partida din campionat şi mult mai convingători în joc, pentru a lua toate cele trei puncte puse în joc. E timpul să scoatem şi noi ceva din meci. Din păcate, ei au fost cei care au câştigat acum, dar poate o vom face şi noi duminică. Nu ne face plăcere să ne uităm la campionat, pentru că suntem un de suntem. Eu îmi doresc din suflet să scăpăm de retrogradare şi nu cred că se pune problema să ajungem până acolo".

Au evoluat următoarele formații:

Steaua: Niţă - Râpă, Varela, Gardoş, Pîrvulescu - Iancu (Pintilii '77), Prepeliţă, Bourceanu, Tatu (Popa '46) - Piovaccari, Kapetanos (Târnovan '66).

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Mişelăricu (Silviu Ilie '80), Sipovici, Sârghi, Milea - Giurgiu - Iorga, Cooper (Astafei '70), Iulian Filip, Marquinhos - Henrique (Tudorie '70).

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash