căutare personalizată

  

 
 

23 august 2012, Play-off, Europa League

Steaua a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Ekranas în play-off Europa League

Laurenţiu ReghecampfSteaua a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Ekranas in turul play-off Europa League. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf, a declarat pentru prosport: "Pentru noi a fost ceva nou, nu am mai jucat niciodată pe un asemenea teren, dar nu găsim o scuză pentru că şi adversarul a jucat tot pe acest teren. Se pot întâmpla multe lucruri neplăcute pe o asemenea suprafaţă. Ştiam că Ekranas e o echipă puternică şi de aceea am preferat să jucăm mai multe pe benzi. Sunt fericit că jucătorii care nu au jucat de multă vreme au făcut-o foarte bine. Cred că am reuşit să facem un joc destul de bun, în mare sunt mulţumit de prestaţia echipei.

Acelasi antrenor a declarat imediat pentru GSP TV: "Sînt mulţumit, în primul rînd, că am cîştigat. Apoi, sînt mulţumit că am făcut-o la două goluri diferenţă, că am luat o opţiune serioasă la calificare, însă vreau să cred că nu vom trata cu uşurinţă meciul retur. Nu ne vom califica doar dacă ne vom prezenta pe Ghencea la manşa a doua"

Gigi Becali a declarat pentru acelasi post de televiziune: "Reghe e prea calm, Olăroiu era mai agresiv, mai vulcanic, ajunsese chiar să ia multe medicamente. Pentru sănătatea lui Reghe e mai bine, dar pentru el, ca antrenor, e un minus. E foarte calm, liniştit, dar nu e bine. Trebuie să fie mai agresiv"

Golurile au fost marcate de Novak Martinovici '36 şi Adrian Popa '76. Au fost folosite urmatoarele formatii:

Ekranas: Kauneckas - Tomkevicius, Samusiovas, Dedura, Urdinov - Kucys (Girdvainis '79), Andelkovic - Vertelis, Buinickij (Varnas '63), Luksa - Kymantas (Norvilas '76). Antrenor: Valdas Urbonas.

Steaua: Stanca - Georgievski, Martinovici, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu (Filip '53), Pintilii - Popa, Costea, Chipciu (Rusescu '56) - Nikolici (Adi Rocha '62). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Alexandru Neata

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash