Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Steaua, în negocieri cu mijlocașul german, Timo Gebhart
 

 
București, 23 Ianuarie 2016.

Steaua, în negocieri cu mijlocașul german, Timo Gebhart

Timo-Gebhart-wTimo Gebhart, de 26 ani, este jucătorul german de la Nurnberg, care urmează să semneze un contract pe doi ani cu Steaua, conform spuselor lui Laurențiu Reghecampf, care îl cunoaște și pe care îl dorește la echipă.

Într-o intervenție telefonică, avută vineri la postul TV Digi Sport, Reghecampf a spus în legătură cu această nouă achiziție: "Încă nu s-a ajuns la o înțelegere cu Gebhart. El este încă sub contract cu Nurnberg. Este un jucător, care a avut anumite probleme de sănătate, dar nu numai de sănătate. A jucat în prima echipă a lui Nurnberg, are un salariu foarte mare. La Nurnberg, în ultimul an s-au schimbat foarte multe lucruri. S-au schimbat managerul, conducerea".

Reghecampf a mai spus: "Este un jucător pe care eu îl cunosc foarte bine, într-adevăr și Ciprian îl cunoaște, că a jucat cu el. Sper să reușim să-l aducem la echipă. Nu este un clasic număr 10, este un jucător care poate juca pe bandă, este un jucător care poate juca și pe stânga și pe dreapta, dar poate juca și în spatele vârfului. Este Campion European cu U19 Germania, este un jucător de mare valoare care a jucat și în Champions League cu Stuttgard-ul".

"Dacă acest jucător, nu avea aceste probleme, cu siguranță, nu putea ajunge niciodată în România, mai mult, Nurnberg joacă în Liga a doua, iar el are un salariu foarte mare. Intenția noastră este să creăm un grup cât mai puternic, cu jucători de mare valoare" a încheiat Reghecampf.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.