Steaua elimină Legia şi se califică în GRUPELE CHAMPIONS LEAGUE
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Steaua elimină Legia şi se califică în GRUPELE CHAMPIONS LEAGUE

Steaua_Legia-2-2Bucuresti, 28 august 2013. Steaua elimină Legia după două egaluri şi se califica în GRUPELE CHAMPIONS LEAGUE, datorită golurilor mai multe marcate în deplasare. Câteva secunde a lipsit Stelei să obţină victoria de ieri seară cu Legia. Printr-o dăruire exemplară, Steaua a ştiut să gestioneze cele două goluri marcate în debutul meciului prin Nicușor Stanciu şi Piovaccari.

Până la golul lui Radovici din minutul 27, Tătărușanu aproape că a somat în poartă, cei de la Legia nu au avut nicio acţiune periculoasă.

Printr-un joc de pase exemplar Steaua a reuşit în special în prima repriză să reducă la tăcere elanul gazdelor.

Adrian Cristea, introdus din minutul 60, s-a integrat rapid în jocul Stelei, reuşind să ţină de minge în multe momente dificile pentru Steaua.

Laurențiu Reghecampf, a declarat după joc următoarele: "Nu numai eu sunt el care a făcut ca Steaua să se califice. Avem o echipă foarte bună, suntem un grup unit. Anul acesta am reuşit să ne îndeplinim două obiective, iar astăzi cel mai important este că ne-am calificat. Vreau să dedic această victorie şi această calificare patronului nostru, familiei mele, soţiei mele şi tuturor fanilor. În momentul de faţă am reuşit să trecem în următoarea etapă, acesta este un pas foarte important. Ştiam că avem valoare să trecem de Legia. La Bucureşti nu am avut rezultatul pe care ni-l doream, însă în seara aceasta am reuşit să marcăm două goluri şi să ne creăm ocazii clare. Am spus dinainte că ambele meciuri vor fi dificile, că vom juca calificarea la Varşovia. Toate meciurile sunt grele la acest nivel, băieţii şi-au dat seama și au crescut enorm, de la un meci la altul".

Joi de la orele 18:45 are loc tragerea la sorți pentru stabilirea Grupelor Champions League.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash