Steaua, cu un joc obișnuit, s-a impus lejer împotriva unui CFR de nerecunoscut
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Steaua, cu un joc obișnuit, s-a impus lejer împotriva unui CFR de nerecunoscut

Steaua-CFR-3-0Bucuresti, 18 august 2013. Steaua a reușit ieri seara o victorie categorică cu 3-0 împotriva echipei CFR Cluj, care s-a prezentat lamentabil.

Dacă în anii anteriori, partidele CFR-ului cu Steaua erau considerate meciuri de 1, x, 2, meciul de ieri nu putea fi decît 1 solist.

Se vede clar că Mircea Rednic a fost schimbat prea ușor de la echipă, altul poate fi parcursul slab al echipei, cum ar fi lipsa condiției fizice, lipsa din echipă a lui Gabi Mureșan, Vasile Maftei. Noul antrenor, Petre Grigoraș, dacă nu va fi susținut de conducerea clubului, va avea soarta lui Rednic cât de curând.

Steaua nu s-a forțat pentru câștigarea celor 3 puncte, practicând jocul său obișnuit constituind un grup adevărat.

După meci, Petre Grigoraș a declarat la Digi Sport următoarele: "O victorie absolut meritată a Stelei. Mă așteptam la un meci foarte greu și la o atitudine pozitivă din partea lor. Mă așteptam și de la noi la o altfel de atitudine. Când vom învăța să dăm drumul mai repede la minge, să fim mai agresivi, să avem altă atitudine, o să fie mai bine."

De cealaltă parte, tehnicianul Reghecampf a spus pentru același post de televiziune: "E dificil să avem trei etape restanță și patru puncte mereu față de Astra. Mi-am dorit să câștigăm meciurile de la început, pentru a putea lua un avans față de celelalte echipe, fiindcă e mai ușor de pregătit ce vrem să facem în UEFA Champions League."

Atacantul echipei CFR Cluj, Florin Costea, a declarat: Domnul Grigoraş nu avea ce să schimbe în cinci zile, dar sperăm să o facă pe viitor. Nu ştiu dacă o mai poate opri cineva pe Steaua. Joacă un fotbal total şi este favorită la titlu. Din păcate, noi am început prost meciul cu ei şi asta ne-a afectat. Sunt foarte puternici în momentul de faţă", a spus Costea"

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash