Fotbal flash-Welcome to my website

 

Steaua cu ocaziile, Petrolul cu punctele!

Steaua-Petrolul-Ploiesti-0-1București, 10 Aprilie 2015. Pe Arena Națională, în fața a peste 5000 spectatori, a avut loc joi ultimul meci al etapei intermediare, dintre Steaua și Petrolul, la capătul căruia steliștii au pierdut cu scorul de 1-0.

Deși Steaua și-a creat numeroase ocazii de gol, în special în repriza secundă, atunci când practic golul plutea în aer, între minutele 60 și 80, Nicușor Stanciu a ratat ținta de cel puțin 5 ori.

În minutul 90, golul lui Nepomuceno, introdus în minutul 60, a stabilit rezultatul final, întrucât în minutele de prelungire a meciului, Petrolul a știut să conserve rezultatul.

La meci a asistat în tribune, după perioada lungă de absență și finanțatorul echipei Steaua Gheorghe Becali, care după meci nu a dat nicio declarație presei.

După acest rezultat, Steaua rămâne pe primul loc cu 52 puncte, iar distanța față de locul secund ocupat de ASA Tg. Mureș, este de numai 4 puncte. Petrolul a urcat pe locul 3 cu 46 puncte.

Entuziasmat după victorie, Mircea Rednic, a declarat pentru Digi Sport următoarele: "Sunt foarte bucuros pentru victoria de astăzi, mă bucur pentru băieții mei care au făcut un joc foarte bun din toate punctele de vedere, au stat bine în teren. Am și pasat atunci când a fost nevoie, am profitat de spațiile care ei ni le-au lăsat în repriza a doua, ei fiind obligați să atace și am reușit să înscriem un gol. Am obținut o victorie, care vine după lung timp pe terenul Stelei, 15 ani. Jucătorii mei au muncit mult, au fost foarte disciplinați, fiecare a dat maximum pe teren și s-au văzut roadele. Jucătorii au avut atitudine în meciul de astăzi, agresivitate în limitele fair-play-ului. A fost o victorie meritată și binevenită".

În continuare, Rednic a mai spus: "Titlul se joacă, ați văzut evoluțiile foarte bune ale celor de la Tg. Mureș, noi ne jucăm șansa noastră. Mă bucur căam revenit pe locul 3, nici noi n-am renunțat la luptă!"

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.