Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 11 Mai 2016.

Steaua câștigă la Tg. Mureș, scor 4-1, în ultimul meci din play-off

Ciolacu si Rapa În ultimul meci din play-off-ul actualei ediții de campionat, disputat marți, Steaua obține o victorie de palmares, scor 4-1, la Tg. Mureș, cu echipa ASA, după ce gazdele au terminat meciul în 9 oameni.

Andrei Ciolacu și Gabi Mureșan, au fost eliminați, primind fiecare câte un cartonaș roșu, pentru lovire cu cotul, în minutele 45+1 și respectiv 65, pentru lovirea lui Bawab. Victima lui Ciolacu a fost Râpă, care a sângerat la nivelul arcadei. A pătruns pe teren și echipajul Smurd, cu ceva întârziere, pentru acordarea îngrijirilor medicale, alături de medicul echipei Steaua.

Pentru Steaua au marcat: Bawab, min 17; Chipciu, min 49; Popadiuc, min 51 și Onțel, min 67, în timp ce Gorobsov, min 90 (pen), a marcat pentru ASA Tg. Mureș.

ASA Tg. Mureș a terminat play-off-ul, fără nicio victorie, după cele 10 jocuri disputate, reușind să strângă numai 3 puncte.

Fundașul echipei Steaua, Gabi Tamaș, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Ne bucurăm foarte mult că am încheiat play-off-ul cu dreptul. Azi am dovedit un caracter deosebit, iar de acum ne gândim la vacanță. Despre convocarea mea în lotul naționalei, s-a vorbit mult. Cred că unii nu-și doresc să ajung acolo, nu știu de ce, poate le-am făcut ceva. Mă refer la Mirel Rădoi. Cred că are ceva cu mine. Vreau să-i spun ceva și eu d-lui Mirel Rădoi. El s-a luat de mine și când m-a dat afară de la Steaua. Iată că am revenit și nici nu știu dacă poate să numere, în câte țări am jucat eu fotbal. El a jucat în România la Steaua, bravo lui, a fost un lider la Steaua, după aia, sincer, a cam păcălit fotbalul. Dacă era un mare fotbalist, se ducea și juca în Europa".

Andrei Ciolacu, caută scuze după eliminare, spunând: "Toată lumea a văzut că nu am avut intenție, a fost o săritură la cap. Am atins prima oară mingea, apoi în cădere, l-am lovit în arcadă. Am fost surprins, pentru că în acel moment, nu am crezut că a fost așa grav, dar apoi l-am văzut plin de sânge. Am vorbit cu Cornel după acea fază, mi-am cerut scuze, nu a fost nici urmă de intenție. Era ok, dar cred că s-a exagerat un pic".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.