Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 04 Iulie 2015.

Steaua, câștigă în ultimul amical al turneului din Austria

Steaua-Qarabag-3-2În ultima partidă amicală disputată vineri în cantonamentul din Austria, Steaua a reușit să câștige cu FK Qarabagh, scor 3-2.

Steaua a reușit să deschidă scorul prin Iancu în minutul 2, pentru ca în minutul 6 azerii să egaleze prin Silva.

În minutul 57, din pasa lui Grădinaru, Tudorie marchează pentru 2-1, cu un șut din apropierea porții. În minutul 86, cei de la FK Qarabagh reușesc să egaleze, iar în minutul 90, Mihalcea aduce golul victoriei pentru Steaua, în ultima fază de joc a meciului.

După meci, tehnicianul steliștilor, Mirel Rădoi a declarat la Digi Sport următoarele: "Poate pentru moralul jucătorilor este importantă victoria de astăzi, dar la ce am jucat, poate pe alocuri, nu sunt mulțumit de cum am jucat. Nu aș vrea acum să spun cine din jucători au greșit, câștigăm împreună sau pierdem împreună. Trebuie să lucrăm mai mult la atitudine și la responsabilitate".

"Ne facem griji pentru ce urmează, nu numai pentru meciul de Supercupă, pentru că dacă vom continua cu atitudinea asta, ne va fi foarte greu să câștigăm meciuri", a mai spus Mirel Rădoi.

În continuare Mirel Rădoi, a mai declarat: "După acest turneu sunt necesare anumite precizări, astfel este important că marcăm goluri la fiecare partidă, dar să nu uităm că am primit gol în toate meciurile de până acum".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.