București, 28 Septembrie 2015.

Steaua câștigă cu FC Voluntari, scor 3-1

Nicusor-Stanciu-2015Steaua a reușit să învingă pe FC Voluntari, scor 3-1, în meciul din etapa a 12-a, disputat duminică pe stadionul Național Arena.

Pentru Steaua a deschis scorul Hamroun, în minutul 9, cu un șut din apropiere, la o respingere în față a portarului Balaur. În minutul 44, Steaua face 2-0, golul fiind marcat de Chipciu, cu un șut din apopiere din pasa lui Kharja. Stanciu marchează pentru 3-0, dintr-un penalty obținut de Chipciu, în minutul 66.

Golul echipei din Voluntari, a fost marcat tot din penalty, de Goossens în minutul 70.

După meci, Nicolae Dică, antrenor secund la Steaua, a declarat la Digi Sport următoarele: "Steaua a jucat un meci foarte bun astăzi, am reușit să marcăm trei goluri și am luat cele trei puncte. Consider că astăzi a fost o singură echipă pe teren, Steaua București. Felicitări băieților pentru atitudinea care au avut-o. La Iași în etapa viitoare, ne așteaptă un joc foarte greu, ținând cont că Iașiul nu trece printr-o perioadă bună, nereușind să câștige de 5-6 etape. Întotdeauna, deplasările la Iași au fost foarte grele. Sper ca să reușim să venim cu cele trei puncte".

Antrenorul echipei FC Voluntari, Mircea Rădulescu, a spus: "Ne-a învins astă seară o echipă care s-a văzut că are jucători mult mai valoroși și mai pregătiți. Situația noastră rămâne în continuare destul de confuză, având în vedere că am început campionatul cu unii jucători, au mai venit și alții pe parcurs, sunt nepregătiți. În repriza a doua, am fost superiori, dar a mai cedat și Steaua, nu a mai avut același ritm de joc".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.