Steaua a terminat meciurile din Grupa E, fără victorie
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Steaua a terminat meciurile din Grupa E, fără victorie

Chelsea-Steaua-1-0București, 12 decembrie 2013. Steaua a fost învinsă în ultimul meci al Grupei din Champions League de Chelsea, în partida disputată miercuri la Londra prin golul lui Demba Ba din minutul 10, la o fază în care Georgievski putea să înscrie în propria poartă.

Steaua putea scoate cel puțin un rezultat de egalitate dacă Gabi Iancu, în repriza secundă, scăpat singur cu portarul reușea să marcheze.

Pintilii a declarat pentru Dolce Sport: "Noi nu aveam nicio presiune, am jucat doar pentru experienţă. Nu am reuşit prea puţin şi nici prea mult. Aşteptările au fost prea mari. Dacă am făcut doar trei puncte înseamnă că asta e valoarea. E o diferenţă foarte mare de valoare între noi şi Chelsea. De aceea ei valorează milioane şi noi sute de mii".

Reghecampf, antrenorul steliștilor, a declarat: "Șanse am avut. Când scapi unul contra unul cu portarul, trebuie să marchezi. Din păcate, noi nu am făcut-o, iar scorul a rămas 1-0. Stanciu și Iancu au jucat destul de bine. Trebuie să se antreneze mult mai mult, fiindcă s-a văzut o diferență foarte mare între jucătorii noștri și ai lor. Cred că suntem pe un drum bun și mă bucur că ei doi au avut un joc destul de bun."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash