Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, în meciul restanță cu CSMS Iași 

Miercuri, Steaua a pierdut două puncte pe teren propriu, în restanța din etapa a 1-a, a Ligii 1, cu CSMS Iași, evoluând în 10 oameni, din minutul 57, după eliminarea lui Cristian Onțel, pentru fault dur asupra lui Ionuț Voicu.

Steaua a deschis scorul prin Robert Vîlceanu, în minutul 21, pentru ca, cu numai 3 minute înaintea pauzei, să se vadă egalată, autorul golului, Lucas Bole. Portarul Niță a gafat la golul primit, parând mai întâi mingea, după care a scăpat-o în plasă.

Lucas Bole, autorul golului și al altor șuturi spectaculoase, împreună cu Ionuț Voicu și Andrei Cristea, au fost cei mai buni jucători ai echipei ieșene.

Atacantul ieșenilor, Andrei Cristea, schimbat în minutul 72, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "A fost o partidă interesantă, împotriva unei echipe foarte puternice. Eu cred că în această seară, trebuia să profităm de această conjunctură, ținând cont că, Steaua a avut foarte mulți jucători plecați, accidentați, vânduți. Până la urmă, rezultatul este echitabil, dar dacă am fi insistat de la început să jucăm și să înscriem, cred eu că am fi putut obține un pic mai mult".

"Tactica noastră este de a ne apăra, este important că nu primim foarte multe goluri, dar trebuie să fim realiști. Pentru a juca în play-off, trebuie să atacăm și să avem atitudine în joc. Steaua merită respect, este un nume mare în fotbalul românesc, indiferent de jucătorii care joacă de la început sau intră pe parcurs, doar faptul că fac parte din acest lot, rămân un grup puternic", a spus în încheiere Andrei Cristea.

Autor, Alexandru Neață