Steaua a sărbătorit al 25-lea titlu de Campioană a României

Steaua-25-titluriBucurești, 21 Mai 2014. După ultima partidă a actualei ediții de campionat disputate pe Național Arena de Steaua împotriva Oțelului și încheiată la egalitate, 2-2, Steaua a sărbătorit al 25-lea titlu de Campioană a României, într-o atmosferă specifică pentru astfel de evenimente!

Claudiu Keșeru a declarat pentru Digi Sport următoarele: "Am crezut că va fi ceva senzațional, mă așteptam dar este de fapt ceva ireal, de vis, de nedescris. Uitați-vă ce fenomene am lângă mine, această atmosferă, acest colectiv a dus la rezultatele pe care le-am avut!".

Mijlocașul campionilor, Mihai Pintilii a spus: "Este al doilea an senzațional, noi am muncit, ne-am văzut de treabă și n-am avut probleme, așa cum au crezut unii. Vreau să mulțumim suporterilor, antrenorilor, este o seară minunată. Acum știm ce este și Champions League, vom aborda altfel competiția și poate vom avea alte rezultate. Sper să câștigăm și vineri Cupa, iar atunci va fi pentru toți un sezon foarte reușit, unul extraordinar".

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf a declarat: "Câștigarea încă unui campionat, un parcurs cât mai lung în cupele europene, totdeauna ai ceva de realizat, ceva care să te motiveze."

În continuare, Reghecampf a mai spus: "Abia după Cupă o să discutăm despre sezonul viitor, mai avem un meci important. Aș vrea să fim atenți. Nu vreau să ne bucurăm deocamdată, vreau să ne bucurăm vineri seara, să câștigăm Cupa României. Mâine dimineață avem antrenament. E important pentru noi să câștigăm Cupa, să terminăm cum trebuie un sezon greu. Suntem echipa campioană, cealaltă echipă își dorește să câștige un trofeu, nu a reușit să țină pasul cu noi în campionat."

Alexandru Neata, img: www.gsp.ro

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.