Fotbal flash-Welcome to my website

 

Steaua a obținut doar un singur punct în două jocuri

CSU_Craiova-Steaua-0-0București, 02 Martie 2015. După eșecul cu Rapid din prima etapă a returului, Steaua a remizat duminică la Craiova cu echipa CSU, scor 0-0.

Deși oltenii au jucat în 10 jucători aproape o repriză, Steaua nu a putut să înscrie, autobaza lui Cârțu a funcționat perfect.

Costel Gâlcă, antrenorul echipei Steaua a declarat după meci la Digi Sport și Look TV următoarele: "Știam că va fi un meci dificil, cu o echipă foarte bună, care se apără foarte bine. Cu toate acestea, ne-am creat multe ocazii de gol, dar nu am înscris. Cine zicea până acum că, campionatul este câștigat, s-a înșelat. Eu am spus de la bun început că, campionatul se joacă și vom vedea ce se va întâmpla. Echipa a jucat destul de bine, dar și terenul ne-a dezavantajat pentru că era foarte denivelat. Acest lucru s-a văzut la construcție și în unele faze decisive ale meciului. Reintrarea lui Prepeliță a fost un plus pentru echipă, s-a văzut la mijlocul terenului, am avut mult mai multă liniște la construcție. El dă echilibrul echipei și echipa simte acest lucru. Echipa adversă nu și-a creat astăzi nicio ocazie de gol. Despre arbitraj nu vreau să discut. Sunt alți oameni care judecă pe arbitrii. Pe Tamaș l-am introdus în zona de mijloc pentru ca să ajungă în careu, pentru statura lui. Craiova s-a baricadat practic în 35 de metri, normal că trebuia să intrăm cu centrări de pe margine și aveam nevoie de oameni înalți în careu".

După acest meci, Steaua este în continuare cu 44 puncte pe primul loc, iar CSU Craiova ocupă locul 4 cu 33 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.