Steaua a obținut 4 puncte în dubla cu Astra
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Steaua a obținut 4 puncte în dubla cu Astra

Astra-Steaua-1-1București, 22 decembrie 2013. Steaua a reușit să termine neînvisă în stagiunea de toamnă a actualei ediții de campionat. În ultimul meci disputat sâmbătă la Giurgiu, cu echipa Astra, scorul a fost 1-1. Partida a fost o restanță din cadrul etapei a doua.

Astra a deschis scorul în minutul 34 prin Enache, ăn urma unui șut pr colțul scurt din 8 metri, pentru ca Varela să egaleze în minutul de prelungiri al primei reprize cu un șut din câțiva metri.

Tehnicianul stelițtilor, Laurențiu Reghecampf, a fost nemulțumit de brigada de arbitrii condusă de Istvan Kovacs, declarând pentru prosport: "Ce poţi să spui când ai un jucător afară şi nu este lăsat să intre pe teren? Plus că au mai fost şi alte faze în care arbitrii au dat un alt sens deciziilor. În condiţiile în care jucăm împotriva tuturor, consider că am obţinut un rezultat foarte bun.

Consider că au fost situaţii în care am fost dezavantajaţi. Cu siguranţă, de la anul, domnul Istvan Kovacs nu le va mai arbitra nici pe Steaua, nici pe Astra. Nu comentez prestaţia lui, dar spun că ceea ce a spus domnul Dinu Gheorghe s-a adeverit. Cred că specialiştii care susţin că Steaua a fost ajutată până acum vor analiza şi vor lua măsurile cuvenite”.

Finanțatorul echipei Astra, Ioan Niculae, a dat o replică la acuzațiile steliștilor legate de pretația arbitrilor, pentru Digi Sport, spunând: "Să le fie ruşine, fără arbitri ar fi avut cu 7-8 puncte mai puţin. Nu comentez ce spune profitorul de Stoica.

Pentru teatrul jucat de Piovaccari ar fi trebuit acordat mai devreme cartonaş galben. S-a dovedit că n-am avut jucători de caracter, cărora să nu le tremure chiloţeii pe ei. Avem 4 jucători care vor fi înlocuiţi.”

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash