Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 06 August 2015.

Steaua a fost eliminată din preliminariile Champions league, de Partizan Belgrad

Partizan-Steaua-4-2Prin înfrângerea administrată în manșa secundă a turului 3 preliminar al Champions League de către Partizan Belgrad, scor 4-2, Steaua și-a văzut visul spulberat de a accede în fazele superioare ale competiției.

Totuși, Steaua își va continua parcursul european, în play-off, Europa League și va fi introdusă în urne pentru tragerea la sorți de vineri, orele 14:00.

Paul Papp a greșit în apărare, iar lui i se impută golurile primite de Steaua, mulți fani regretând despărțirea de Gabi Tamaș, la solicitarea lui Mirel Rădoi. Inclusiv finanțatorul Gigi Becali regretă lipsa lui Tamaș, spunând după această eliminare că, a dat mână liberă antrenorului.

Din minutul 47, Steaua a evoluat cu un om în minus prin eliminarea lui Varela, la un fault în careu asupra lui Petrovic, atunci când conducea cu 2-1, iar Bozhinov a ratat penalty-ul.

Golurile au fost marcate de Muniru (min. 11) și Hamroun (min 33) pentru Steaua și respectiv Babovic (min 8), Jevtovic (min 60), Zivkovic (min 70) și Trujic (min 90+1) pentru Partizan.

După meci, tehnicianul echipei Steaua, Mirel Rădoi a declarat la postul TV, Sport.ro, următoarele: "A fost un meci, în care în prima repriză, exceptând golul marcat, nu am avut nici un fel de emoție. Din păcate pentru noi, repriza a doua am început-o foarte prost. Era evident că nu puteau marca decât dintr-o greșeală, ceea ce au făcut și în tur când au speculat greșelile noastre. Din păcate, le-am făcut meciul ușor, am rămas și în 10 oameni. Astă seară, a fost o seară neagră, cel puțin în repriza a doua, am primit cartonaș roșu și 3 goluri. Nu am știut să profităm că au ratat penalty-ul, era 2-1 și calificarea era de partea noastră. Nu am reușit să ținem mai mult de minge și am primit acel gol deviat și celelalte greșeli care au urmat au dus la acest rezultat".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.