București, 24 Ianuarie 2019

Steaua a depășit cu mult FCSB, la capitolul transmisiuni live pe Youtube!

../Imagini-001-2019/FCSB-v-Dinamo-Kiev-amical

La meciurile amicale disputate de FCSB în Spania, la Marbella, pentru amatorii fotbalului din România, FCSB a transmis cele trei meciuri disputate, pe canalul propriu Youtube și în totală lipsă de respect față de iubitorii fotbalului, fără a comenta cineva de la fața locului, chiar dacă era posibilă și o transmisie de calitate pe acest canal, cu reluări de faze, cu mai multe camere!   

Adversarii din ultima partidă de verificare, cei de la Dinamo Kiev, și-au respectat blazonul și nici nu credeai că nu ar fi o transmisie identică cu cea a unei televiziuni clasice. Au avut tot ce se poate, reluări de faze, comentator, imagini de calitate. Astfel, la meciul transmis live de cei de la Dinamo Kiev, asistau la un moment dat peste 33000 de iubitori ai fotbalului, în comparație cu ce transmitea canalul propriu al FCSB, cu multe întreruperi, de cca 3000 fani.

În comparație cu cei de la Steaua, care evoluează în Liga a 4-a, și transmit live pe canalul Youtube, în ultima perioadă, transmit și reluări de faze, au un comentator, chiar dacă nu este profesionist, își face treaba, așa cum crede el de cuviință.

Sigur, cei conducerea FCSB-ului se întrebă de multe ori, de ce nu vin spectatorii la stadion. Respectul pentru fani, începe de la aceste amănunte și trebuie să dea de gândit finanțatorului Gheorghe Becali, care putea să se implice și să schimbe ceva în aceste transmisii ale meciurilor amicale, care au fost jalnice. Probabil că pentru cei din conducerea FCSB, este mult mai profitabil să transmiți meciurile după telefonul mobil. Este bine totuși că cel care transmitea live, avea și acumulator de rezervă. Se auzea pe fondul sonor țipete de antrenori și câțiva spectatori mucaliți, care mai pronunțau câte un nume de jucător, cei mai des pronunțați fiind Tănase și Rusescu!

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Real-Madrid-v-Leganes-3-0

Citește și: Real Madrid se impune cu 3-0 în partida cu Leganes, din prima rundă a optimilor Cupei Regelui

Miercuri, în prima rundă a optimilor Cupei Regelui, pe stadionul Santiago Bernabéu, Real Madrid învinge Leganes, scor 3-0 și face un mare pas...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X