Steaua a debutat cu victorie în noul stagiu european

Costel-GalcaBucurești, 17 iulie 2014. Steaua a reușit să câștige meciul din turul doi preliminar al Champions League, miercuri, în deplasare cu formația norvegiană Stromsgodset, scor 1-0. Golul a fost marcat de Gabi Iancu cu un lob de excepție, la debutul reprizei secunde.

Deși, după tragerea la sorți, mulți considera acest meci deosebit de greu, experiența europeană a echipei lui Costel Gâlcă a contat în acest prim meci.

Tehniciamnul stelist Costel Gâlcă, a spus după meci la Sport.ro: "A fost un debut fericit pentru mine, pentru noi, insa neasteptat de greu in prima repriza. A doua repriza am avut ocaziile mai clare, unde puteam sa marcam mai multe goluri. Pe norvegieni i-am vazut de mai multe ori, joaca un fotbal ofensiv, stiam ce pot. S-au gresit pase inexplicabile, din cauza terenului, insa sunt si alte cauze, pe care le vom analiza.

Gabi Iancu are tot viitorul in fata sper sa demonstreze in fiecare meci ca e o optiune potrivita in fata, un om de baza. Imi plac mijlocasii lor centrali, Abu, Junior, Fossum, dar sunt mai buni jucatorii mei de la centru, prefer sa ma uit mai mult la ei."

Au evoluat formațiile:

Steaua: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean (Vâlceanu '90)- Pîrvulescu (Stanciu '58), Chipciu, Tănase - Iancu (Filip '75).

Stromsgodset: Larsen - Vilsvik (Ødegaard '85), Storbaek, Hoibraaten, Hamoud - Junior, Abu, Fossum - Storflor, Ogunjimi (Sørum '61), Kastrati (Wikheim '69). Antrenor: David Nielsen

Alexandru Neata

 
Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.