Steaua a debutat cu stângul în Grupa E
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Steaua a debutat cu stângul în Grupa E

Schalke-SteauaBucuresti, 19 septembrie 2013. Pe stadionul din Gelsenkirchen, Steaua, deşi a pierdut cu 3-0 în faţa echipei Schalke, a lăsat o impresie bună.

Chiar dacă în prima repriză nu prea au fost ocazii, în cea de-a doua au jucat excelent până în minutul 67, atunci când au primit primul gol marcat de Uchida.

Boateng a majorat scorul în minutul 78 iar Draxler a marcat al treilea gol cu 5 minute înainte de fluierul final.

La posesia balonului, Schalke a avut 56%, iar raportul cornerelor a fost egal, câte 5 pentru fiecare echipă. Tănase, Adi Popa şi Bourceanu au primit cartonașe galbene.

După meci, Adi Popa, a comentat pentru Digi Sport: "Basel a demonstrat că este o echipă puternică, au ajuns în sezonul trecut până în semifinalele Europa League, așa că va fi o grupă interesantă. Rezultatul este mincinos! Până la acel gol care a venit din senin ei nu au avut ocazii, noi intrasem bine în joc, iar publicul începuse să-i fluiere. Nici nu au ajuns la poartă. Schalke este o echipă puternică, dar ne-am luptat de la egal la egal cu ei".

Szukala a spus pentru acelaşi post de televiziune: "Suntem o echipă bună, am jucat de la egal la egal cu Schalke până la primul gol. Cred că am făcut un meci foarte bun până la primul gol. La faza primului gol am lăsat mingea să mă depăşească, mi-am dat seama că o puteam devia în proprie poartă, şi apoi am văzut-o în poartă. A fost un gol norocos. Am demonstrat că putem să facem jocuri bune şi sperăm să ne calificăm. Acest 3-0 este prea mult. Jucătorii lui Schalke sunt extraordinari, dar şi noi am făcut un joc bun. Dar dacă nu marchezi şi faci o gereşeală plăteşti. Ne gândim la următorul meci, suntem puternici acasă".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash