Fotbal flash-Welcome to my website

 

Steaua a câștigat Cupa României Timișoreana

Steaua-castiga-Cupa-RomanieiBucurești, 01 Iunie 2016. Steaua București a caștigat ușor împotriva FC Universitatea Cluj-Napoca, scor 3-0, duminică seara pe stadionul Național Arena, în finala Cupei României Timișoreana. Formația condusă de pe bancă de Constantin Gâlcă a câștigat deja titlul de campioană a României și Cupa Ligii.

Cele trei goluri au fost marcate de Adi Popa, minutele 8 și 53 și de Raul Rusescu în minutul 48. Stadionul Național Arena a fost la capacitatea maximă, fanii steliști veniți în număr mare, aproape 35000, și-au încurajat echipa ca în vremurile bune.

Atacantul echipei Steaua, Raul Rusescu a declarat după meci la postul de televiziune Sport.ro, următoarele: "Am suferit mult în acest retur. Am fost puși la pământ, am suferit foarte mult, dar cred că meritam cele trei trofee. E momentul să ne bucurăm cu adevărat, să ne dăm frâu liber emoțiilor".

Despre antrenorul Costel Gâlcă, care și-a terminat contractul cu Steaua, Raul Rusescu a spus: "Costel Gâlcă a intrat în istoria acestui club, cu trei trofee într-un singur sezon. Nu știu dacă cineva în afară de Steaua va mai avea puterea să câștige trei trofee".

Cu privire la viitorul imediat al său, Rusescu a spus: "Eu am contract cu Steaua până la 30 iunie, apoi vom vedea ce va fi, am contract cu Sevilla inca 3 ani. Dacă Sevilla nu mă va vrea, va trebui să imi găsesc un angajament, pentru că obiectivul meu este să joc la Euro."

Alexandru Neata; img Facebook

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.