București, 28 August 2019

Steaua Roșie se califică în grupele Champions League, după două egaluri cu Young Boys

../Imagini-007-2019/Steaua-Rosie-v-Young-Boys-1-1

La fel ca în ediția trecută a Champions League, când Steaua Roșie Belgrad sa calificat în grupe, după două egaluri cu Salzburg (0-0 și 2-2), în actuala ediție a reușit să se califice trecând de Young Boys, tot după două egaluri (2-2 și 1-1).

În returul play-off disputat marți la Belgrad, pe stadionul Rajko Mitić, Steaua Roșie a fost egalată de Young Boys, cu 8 minute înaintea fluierului final, partida terminând-use cu scorul de 1-1. Jucătorii echipei Steaua Roșie, au avut mari emoții privind calificarea, în minutele de prelungiri ale partidei, atunci când au evoluat și în 10 oameni, după eliminarea lui Tomané.

Aleksa Vukanovic a deschis scorul pentru Steaua Roșie, în minutul 59, iar Young Boys, a egalat în minutul 82, prin autogolul lui Ben Nabouhane, care a deviat un balon în propria poartă.

Antrenorul echipei Young Boys, Gerardo Seoane, a declarat după partidă, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Am făcut totul, am dat totul, în prima repriză nu am fost destul de abili cu mingea la finalizare, dar am evoluat mult mai bine în a doua repriză. Uneori fotbalul doare.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Viitorul-Botosani-2-2

 

Citește și: În ultima partidă a etapei a 5-a, din Liga 1, FC Viitorul și FC Botoșani, au terminat la egalitate

Ultima partidă a etapei a 5-a, din Liga 1, disputată luni la Ovidiu, între FC Viitorul și FC Botoșani, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X