Megamenu for Bootstrap
 


București, 05 Septembrie 2010

Stadioane in constructie

Stadion_Gabon_constructie

Stadionul National gazda finalei Europa League 2012

Privitor la stadiul lucrarilor Stadionului National, care va gazdui in 2012 Finala Europa League, au fost multe critici cu privire la stadiul constructiei si darea in functiune la termen, astfel putem sta linistiti daca ne raportam la o alta constructie de stadion, in Gabon, care are ca scop gazduirea in 2012 a Finalei Cupei Africii. Spre deosebire de africani, lucrarile la stadionul National par ceva mai avansate.

stadionul_National-constructie>

Stadionul National, care este in constructie, va avea o capacitate de 55000 locuri, avand facilitatile urmatoare; 6 nivele, sali conferinte, parcare, cabinete medicale, restaurante, terase, camere VIP. Acoperisul retractabil va fi din membrana translucida sustinuta pe cabluri de otel. Modelul constructiei este asemanator cu Arena din Frankfurt. Cladirea costa aproximativ 130 mil EURO . Finalizarea lucrarilor va fi in decembrie 2010. De mentionat faptul ca macaralele utilizate sunt de ultima generatie fiind manipulate si intretinute de echipa de service Liebherr- Romania, Liebherr- AG, Nussbaumen- Elvetia. Instalatia de productie Biberach- Germania.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii