București, 20 Mai 2019

Spectacol fotbalistic oferit de FCSB și CFR Cluj, la un meci fără miză, din ultima etapă a play-off

../Imagini-004-2019/Filipe-Teixeira

Primele două echipe ale campionatului Ligii 1, CFR Cluj- campionă și FCSB- vicecampioană, au oferit un adevărat spectacol fotbalistic, în partida fără miză, disputată duminică pe Arena Națională și încheiată cu victoria bucureștenilor, scor 1-0.

După această partidă, configurația clasamentului nu a avut de suferit, cu excepția diminuării numărului de puncte dintre cele două formații. Singurul gol al partidei a fost marcat de Filipe Teixeira, în minutul 53, din foarfecă laterală de la 10 metri, fiind unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului.

Ocaziile de gol au alternat de o parte și de alta, am asistat la un penalty ratat de Ioan Hora, în minutul 50 și la două intervenții salvatoare ale portarului FCSB, Andrei Vlad, în minutele 3 și 30.

Pentru antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a fost ultima partidă pe banca echipei, acesta urmând a fi înlocuit, urmare a faptului că nu a câștigat campionatul, iar pentru autorul celui mai frumos gol al campionatului, Filipe Teixeira, s-ar putea să fie tot ultima partidă cu formația FCSB, întrucât i se termină valabilitatea contractului.

Antrenorul echipei campioane, CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după ultima partidă din play-off, la televiziunea Telekom, următoarele: „Odată ce eram campioni, vă dați seama, era greu să motivez echipa, au fost jucători odihniți, care au plecat în vacanță, am vrut să văd și alți jucători. Era un meci în care unii jucători trebuiau să demonstreze ce pot și aș vrea să mai văd o dată meciul. Mi-a plăcut foarte mult prima repriză, cred că a fost una din cele mai bune reprize, am avut foarte multe ocazii. Meritam să înscriem cel puțin un gol, dar n-am fost în stare să băgăm mingea în poartă. În repriza a doua, FCSB a fost mai bună, a dominat și a controlat jocul și a marcat un gol senzațional, de la un jucător senzațional, care este Teixeira. Din păcate, pe final, Omrani putea să înscrie și dacă marca, cred că era scorul corect.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Leo-Messi

 

Citește și: Liverpool pierde la scor de neprezentare în fața Barcelonei, în manșa tur a semifinalelor UCL

Pe stadionul Nou Camp, în fața a 98 mii de spectatori, Barcelona a câștigat partida disputată miercuri în semifinalele Champions League, cu Liverpool, cu scorul de 3-0...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X