București, 19 Februarie 2018

Spectacol atât în teren cât și în tribune, în derby-ul campionatului, Dinamo v FCSB, scor 2-2

Dinamo-FCSB-2-2-et-25

Cel mai frumos meci al campionatului, disputat duminică pe Arena Națională, între Dinamo și FCSB, încheiat cu scorul de 2-2, a încins lupta pentru play-off, întrucât dinamoviștii au fost egalați în ultimele secunde din prelungiri, după ce au condus cu 2-0 până în minutul 84.

Spectacolul din tribune a fost deosebit, galeria dinamovistă fiind la înălțime și-a etalat din nou bannere 3D, contribuind alături de cea stelistă la spectacolul de pe gazon.

În acest derby, cei doi antrenori au făcut unele erori, astfel în alcătuirea formulei de start, Nicolae Dică a vrut să-și menajeze câțiva jucători importanți pentru meciul cu Lazio, iar Vasile Miriuță nu a fost inspirat în schimbări.

Nicolae Dică a reparat cât se mai putea, introducând după pauză pe Budescu și Man, alături de Teixeira, jucători determinanți în răsturnarea rezultatului, în timp ce Vasile Miriuță, la adăpostul celor două goluri, a scos din echipă pe finalul meciului, cei mai buni jucători, Gabi Torje și Dan Nistor.

Pentru Dinamo au marcat Pesic, minutul 20 și Torje, minutul 57, iar pentru FCSB, au punctat Denis Man, minutul 84 și Teixeira, minutul 90+3.

După acest rezultat, distanța dintre FCSB și CFR Cluj, este de 4 puncte, iar Dinamo ocupă locul 5, cu 39 puncte. Pentru a juca în play-off, Dinamo are emoții în deplasarea de la Giurgiu din ultima etapă, ambele echipe luptă pentru rămânerea în play-off, alături de CSM Poli Iași și FC Viitorul.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii