Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 14 Iunie 2016.

Spania învinge greu Cehia, scor 1-0, în Grupa D a Campionatului European

Gerard-Pique-2016-CE Spania a câștigat luni, scor 1-0,  meciul cu Cehia, identic cu scorul care s-a impus Croația în meciul de duminică împotriva Turciei.

Singurul gol al meciului, a venit pe finalul partidei, în minutul 87, autor Gerard Piqué, cu un șut cu capul.

Autorul golului, Piqué, avea să declare după reușita din minutul 87, următoarele: "Inutil să mai spun nimic altceva ... este o zi mare pentru toți"

Antrenorul echipei Cehia, Pavel Vrba, a declarat după înfrângerea din meciul cu Spania, următoarele: "Este dezamăgitor să primești un gol atât de târziu, am fi putut să evităm golul, ceea ce nu se întâmplă de multe ori împotriva Spaniei. Am jucat la nivelul nostru maxim și este păcat să nu am obținut cel puțin un punct.

De partea cealaltă, Del Bosque, antrenorul Spaniei a declarat: "Ne-am creat o mulțime de ocazii și speram că finalizarea nu va fi o problemă. Am avut jocul sub control și acesta este cel mai important lucru."

"Nu știu dacă vor fi suficiente aceste trei puncte. Suntem fericiți cu toții. Colaborarea cu Iker pe banca de rezerve a fost mare", a mai spus Del Bosque.

Următoarele jocuri din Grupa D, au loc vineri, atunci când Cehia va întâlni Croația, iar Spania se va confrunta cu Turcia.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.