București, 06 Septembrie 2015.

Spania învinge Slovacia și trece pe primul loc al Grupei C

Spania-Slovacia-2-0Spania a învins Slovacia, scor 2-0, în partida disputată sâmbătă, pe stadionul Nuevo Carlos Tartiere - Oviedo, din cadrul preliminariilor EURO 2016.

Datorită acestei victorii, prin golurile au fost marcate de Jordi Alba, minutul 5 și Iniesta, minutul 30, Spania trece pe primul loc al Grupei C, cu același număr de puncte (18) cu Slovacia.

Selecționerul Spaniei, Vicente del Bosque, a declarat după meci următoarele: "Putem fi mulțumiți de performanțele noastre, chiar dacă este adevărat că ne-a trebuit mai multe jocuri, ne-am creat șanse clare. Am fost îngrijorat înainte de meci, deoarece știam că au de gând să joace pe apărare, dar Jordi Alba le-a dat planurile peste cap, marcând destul de repede. Scopul lor, a fost de a ne face să ne pierdem răbdarea și să aștepte momentul pe contraatac, astfel au avut o oportunitate de a marca la 0-0. Dar este adevărat că după primul nostru gol, au scăzut treptat".

Jan Kozak, antrenorul reprezentativei Slovacia, a declarat: "Nici o altă echipă din Europa, nu este atât de puternică și să aibă astfel de jucători buni ca Spania. Am spus deja înainte de meci. Sunt sigur că vor câștiga următorul Campionatul European sau Cupa Mondială următoare".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.