București, 21 Iunie 2018

Spania învinge Iran și este la egalitate de puncte cu Portugalia, după două jocuri în grupa B

Diego-Costa-gol-cu-Iran

Spania a depășit Iranul în meciul disputat miercuri în grupa B a Cupei Mondiale, urmare a golului marcat de către Diego Costa, pentru a se asigura că vor ajunge la etapa de knock-out, cu o remiză în ultimul lor joc din grupe cu Maroc. Diego Costa a punctat în minutul 54 al meciului, cu o deviere norocoasă de la 12 metri și a fost desemnat omul meciului.

Diego Costa a declarat după meci, la televiziunea spaniolă, următoarele: "Am avut un pic de noroc la gol, dar sunt fericit pentru că a fost un meci foarte competitiv și adversarul a fost foarte aproape de a marca. Lucrul important în seara aceasta era să câștigăm. Iranienii au fost în spatele nostru și am știut că trebuie să fim răbdători și să așteptăm momentul potrivit pentru a înscrie."

Cu o etapă înainte de închiderea grupelor, Spania și Portugalia, au câte 4 puncte, fiind urmate de Iran, 3 puncte și Maroc, 0 puncte. Meciul dintre Portugalia și Iran va decide care dintre cele două echipe va ieși din grupe.

.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Neymar-Jrs-Five_0161

 

Citește și: În acest week-end aflăm echipa ce va reprezenta România la Finala Mondială din Brazilia

În vederea pregătirilor pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, Anglia a lăsat de-o parte Wembley pentru stadionul Elland Road...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X