Spania a câștigat sâmbătă amicalul cu Guineea Ecuatorială
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Spania a câștigat sâmbătă amicalul cu Guineea Ecuatorială

Guineea-Ecuatoriala-SpaniaBucuresti, 17 noiembrie 2013. Într-un meci amical, desfășurat sâmbătă, Spania a întrecut echipa reprezentativă a Guineei Ecuatoriale cu 2-1. Astfel, Vicente del Bosque a început pregătirile pentru Cupa Mondială, cu o victorie.

Santi Cazorla a deschis scorul în minutul 13, pentru ca apoi Jimmy Bermudez să egalateze în minutul 36. Cu două minute înainte de pauză, Juanfran Torres, apărătorul lui Atletico Madrid, a înscris golul victoriei pentru Spania, reducând la tăcere fanii echipei gazde, entuziasmați după golul egalizator al lui Bermudez.

Guineea Ecuatorială a dat o replică bună echipei Spaniei, întrcându-se pe ei înșiși. Spania va continua meciurile de pregătire ți se va confrunta cu Africa de Sud, la Johannesburg, marți, pe Soccer City Stadium, acolo unde au câștigat titlul de campioni mondiali in 2010.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash