Spania - Haiti, 2-1, într-un meci amical
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Spania - Haiti, 2-1, într-un meci amical

Spania-HaitiBucuresti, 09 iunie 2013. Meciul disputat sâmbătă, a fost organizat mai mult pentru strângerea de fonduri pentru Proiectul Phoenix, anunțat pentru prima oară anul trecut, care constă în construirea unui stadion de 12000 locuri în orașul Port-au-Prince din Haiti, proiectat pentru a costa 5 milioane de dolari.  

În minutul 75, jucătorul Donald Guerrier, al echipei Haiti, trece printre apărătorii spanioli și a înscris, oferind primul său gol al meciului și un rezultat mare împotriva uneia dintre cele mai mari echipe naționale din istorie. Aceasta demonstrează, faptul că, fotbalul din Haiti este în creștere.

Haiti, în prezent, este pe locul 63 de în clasamentul FIFA / Coca-Cola, a intrat în joc ca un outsider împotriva Spaniei, în prezent clasată pe locul numărul unu în lume și vine după câștigarea campionatului european și a Cupei Mondiale la CV-ul său. Spaniolii au conducs cu 2-0 prin golurile lui Santi Cazorla din minutul 8 și Cesc Fabregas din minutul 19.

Președintele Haiti, Michel Martelly, a lăudat pe Twitter echipa țării sale pentru modul cum s-a prezentat în amicalul cu Spania și a spus: "Sunt mândru de echipa noastră de fotbal".Jocul ar putea duce, de asemenea, la ceva mai mult pentru cariera lui Guerrier, marcatorul golului pentru Haiti, iar scopul său a fost să joace pe tot parcursul meciului.

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash