Sorin Cîrțu: A fost un meci pe care l-am câștigat meritat

Sorin-Cirtu-2014București, 23 septembrie 2014. În ultimul meci al etapei a 8-a, disputat la Cluj între echipa locală Universitatea și CSU Craiova, am asistat la victoria clară a oltenilor cu 2-0, după ce bara l-a salvat pe portarul Veselovsky de 2 ori în prima repriză.

Cele două goluri ale echipei antrenate de cuplul Emil Săndoi și Sorin Cîrțu, au fost marcate de Mușat (autogol) in minutul 49 și de Bancu în minutul 64.

După meci, Sorin Cîrțu a declarat pentru Look TV următoarele: "A fost un meci pe care l-am câștigat meritat, un meci bun pe care l-au făcut băieții astăzi, au ascultat aproape absolut tot ce am pregătit noi în toată săptămâna asta. Eram supărat la pauză, pentru că era neechitabil așa, la 0-0 și la modul cum se desfășurase acea repriză, dar ce să spun, în repriza a doua, lucrurile au venit așa pe făgaș normal, pentru că, v-am spus, am fost superiori în această partidă și meritam să câștigăm toate cele 3 puncte. La pauză, am intrat în vestiar și le-am zis că în cariera mea de antrenor, nu știu dacă mi-aduc aminte de vre-un alt meci, să ai atâtea ocazii și scorul să fie 0-0. Așa e la fotbal, probabil că trebuie să suferim ca să ne rezolvăm problemele pe care le avem. E bine că am câștigat, sunt 3 puncte mari și ne dă posibilitatea în continuare să prindem încredere și poate mai recuperăm din punctele pierdute".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.