Sorin Cârțu: Sunt trei puncte mari pentru noi

Brasov-CSU-2-3București, 25 Octombrie 2014. CSU Craiova a izbutit să câștige cu FC Brașov în deplasare cu scorul de 3-2, într-o partidă din cadrul etapei a XII-a, disputată vineri.

Golurile au fost marcate de Constantinescu, min 69 (pen); Ganea, min 79, respectiv Vătăjelu, min 32; Bawab, min 45; Rocha, min 82, pentru CSU Craiova.

Cu Sorin Cârțu și Emil Săndoi pe bancă, CSU Craiova nu a pierdut de 6 etape în Liga 1.

Tehnicianul Sorin Cârțu, a declarat după meci la postul Look TV următoarele: "Meciul a fost cu multe emoții și asta este numai vina noastră, pentru că am avut o primă repriză excelentă, 2-0, puteam să facem și 3-0. Este inadmisibil să dăm șanse adversarului, i-am dat în continuare, a fost la faza aceea din ultimul minut din prima repriză și apoi în tot ce s-a întâmplat în repriza a doua. Deși pot să spun că în meci așa, i-a băgat arbitrul, pentru că, așa ceva nu se poate. Dacă acel balon ar fi rămas în interiorul terenului, să zicem că, poate s-ar mai fi gândit cineva la vre-un penalty. Sunt trei puncte mari pentru noi, am ajuns la cota 16 și vrem să încercăm să acumulăm cât mai multe până la sfârșitul turului. Deocamdată, putem să spunem că am echilibrat destul de bine situația grea pe care am avut-o la echipă".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.