căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Bucuresti, 29 mai 2012

Sorana Cîrstea a pierdut în faţa lui Na Li, deţinătoarea trofeului de la Roland Garros

Trei game-uri a reuşit să adune românca în partida cu chinezoaica. "Vreau să uit ziua de azi", a spus Sorana Cîrstea la cîteva minute după ce a pierdut în faţa lui Na Li cu 6-2, 6-1. E una dintre amintirile neplăcute pe care le-a colecţionat românca la Paris.

O amintre de pe Phillipe Chatrier, derulată în faţa doamnelor elgante şi a domnilor cu pălării albe. "A jucat bine de la început, nu mi-a dat ritm, iar dacă în faţa ei nu joci solid din start, nu ai nici o şansă", a adăugat Sorana.

Cîştigătoarea din 2011 de la Roland Garros a luat-o repede pe Sorana şi numai după 17 minute conducea cu 4-1. Deşi a avut două oportunităţi de a reveni în set, Sorana nu le-a fructificat şi după 25 de minute primul set se ducea spre Na Li.

Sorana a purtat pe lînga rochia verde cu portocaliu şi un bandaj pe mîna dreaptă. "De la Roma am avut o contractură şi mă tot ţine. Nu mi-a mers nici serviciul, nici returul. Nu mi-a ieşit nimic. E jucătoare de Top 10, trebuie să accept că a fost mai bună decît mine", a adăugat Sorana. Anul trecut, tot Na Li a eliminat-o de la Roland Garros pe Sorana în turul al treilea.

Sursa: gsp

Nume**
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash