c─âutare personalizat─â

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Facebook-social plugin

Social plugin facebook, problema browsere rezolvata

   
    Add to Mixx!

In primul rand, pot spune ca am intampinat ceva probleme cu implementarea codului si al ID pentru social plugin pe pagina  fotbal-flash.ro. Dupa ce am creat pagina, mi-a dat adresa si ID, pe care l-am pus in generatorul de cod. Codul rezultat este de forma:

 <div id="fb-root"></div><script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script><fb:like-box href="http://www.facebook.com/pages/Fotbal-flash/238798762811764" width="245" show_faces="true" border_color="" stream="false" header="false"></fb:like-box>

In momentul cand copiam pe pagina mea web codul generat, aparea o imagine de forma, pentru toate browserele, cu exceptia Opera, la care imaginea era buna:

Dupa cateva verificari, am rezolvat problema. Cauza a constat in faptul ca, am doua conturi de facebook, cu 2 adrese de mail diferite, din care numai una este principala (prima creata). Astfel am creat alta pagina si dupa primul cont facebook si am obtinut imaginea dorita, care functioneaza pe toate browserele:

Codul folosit este:

 <div id="fb-root"></div><script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script><fb:like-box href="http://www.facebook.com/pages/Fotbal-flashro/215888771796307" width="255" show_faces="true" border_color="" stream="false" header="false"></fb:like-box>

fotbalfl


 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash