București, 08 Iulie 2019

Situație delicată pentru Griezmann la Atletico, nu s-a prezentat la antrenament și riscă amendă

../Imagini-006-2019/Antoine-Griezmann-nr-7

Așteptând înțelegerea între cluburile Atletico și Barcelona, pentru transferul său și după ce-și luase la revedere de la colegii săi de la Atletico, Antoine Griezmann, în vârstă de 28 ani este într-o situație destul de delicată.

Cei de la Barcelona, refuză să plătească clauza de 120 milioane de Euro către Atletico, solicitând plata în mai multe tranșe, lucru cu care Atletico nu este de acord.

Așa cum era de așteptat, francezul nu s-a prezentat duminică la antrenament cu Atlético și riscă o amendă ce se poate ridica la 4% din salariul său, conform cotidianului spaniol AS.

Avocatul său a trimis sâmbătă un e-mail în care spune că, francezul nu avea cum să apară pentru că asta ar însemna stres emoțional, după ce își luase la revedere de la colegi și fani. În plus, avocatul se prevalează de faptul că, fotbalistul are dreptul la 30 de zile de concediu și a făcut până acum 26, de la disputarea partidei Franța-Andorra.

Având un contract valabil până în 2023 cu Atletico, Griezmann se confruntă acum cu un conflict cu clubul, care de obicei aduce cu el o penalizare financiară. O amendă care ar crește, pe măsură ce francezul ar acumula zile absente. Suma ar putea fi între 3.000 și 5.000 de euro pe zi, sau ar putea fi 4% din salariul său, adică 60.000 euro.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Krystian-Bielik

 

Citește și: Surpriză la EURO U21, echipa gazdă, Italia pierde în fața Poloniei, într-un meci al grupei A

Miercuri pe stadionul Renato Dall'Ara din Bologna, echipa gazdă. Italia pierde în fața Poloniei cu scorul de 1-0, deși a depășit statistic la toate capitolele...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X