București, 14 Septembrie 2018

Sistemul VAR va fi testat la jocurile de sâmbătă, în Premier League

VAR-in-Premier-League

În Premier League, se va testa sâmbătă, tehnologia video a arbitrilor (VAR), în mai multe jocuri deodată, pentru prima oară. După testele VAR, individuale din sezonul trecut, Premier League dorește acum să vadă cum reușește sistemul, să facă față mai multor jocuri în același timp, menționează BBC Sport.

Pe parcursul celor 5 meciuri, începând cu orele 15:00, sistemul VAR va funcționa dintr-un singur loc. Nu va exista nicio comunicare cu nimeni, în locațiile unde jocurile au loc.

Procesul limitează utilizarea VAR la goluri, penalty-uri, cartonașe roșii directe și cazuri de identitate eronată potențială a unor jucători. În aprilie, cluburile din Premier League au votat împotriva introducerii VAR pentru sezonul 2018-19.

În ultima perioadă, tehnologia VAR a funcționat la 19 jocuri, iar numărul se crede că va crește până la aproximativ 60, în acest sezon.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Razvan-Lucescu-declaratie-TelekomSport

Citește și: PAOK pierde dubla manșă cu Benfica, scor general 2-5 și șansa de a evolua în grupele UCL

Miercuri, la Salonic, în manșa secundă a play-off-ului Champions League, PAOK pierde acasă scor 4-1, după ce în prima manșă obținuse un scor egal...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X