București, 25 Septembrie 2018

Singura echipă neînvinsă după 9 etape, Astra Giurgiu, urcă pe locul secund

Astra-Gaz-3-0-et-9

În ultima partidă a etapei a 9-a, disputată luni la Giurgiu, Astra învinge Gaz Metan, scor 3-0 și trece pe locul al doilea al clasamentului. Golurile au fost marcate de Bahamboula, minutul 40 și Neluț Roșu, în minutele 63 și 75.

Denis Alibec a făcut o partidă bună, dar din păcate, a trebuit să fie schimbat în minutul 76, în urma unei accidentări și se pare că este vorba de ruptură musculară.

Din minutul 65, oaspeții au evoluat în 10 oameni, Luis Aurelio fiind eliminat, după ce a văzut cartonașul roșu, pentru cumul de cartonașe galbene.

După meci, antrenorul echipei Astra, Gigi Mulțescu, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Mă bucur și este bine că, câștigăm jocurile, iar de data aceasta, cu un scor confortabil. Înainte de meci, eram foarte circumspecți, chiar îngrijoarați, am văzut în meciul cu Craiova, ce potențial și ce forță de joc au, cu mulți jucători valoroși. Zic eu că, în prima repriză am fost la conducerea jocului, chiar dacă a fost un echilibru, dar cu potență pentru noi în faza ofensivă. În repriza a doua, am reușit să intrăm iarăși bine în joc, după golul lui Roșu, lucrurile s-au simplificat, am rămas la conducerea jocului.”

Despre accidentarea lui Denis Alibec, Gigi Mulțescu a spus: „Este o accidentare serioasă, a simțit o înțepătură, asta este clar că este ruptură, să sperăm că nu este foarte mare. Accidentarea a venit exact într-un moment de ascensiune, din toate punctele de vedere și ca randament și fizic stă foarte bine. Ca mentalitate își dorește mult, are potențial foarte mare. Joacă foarte mult pentru echipă, este un lucru excepțional. Va deveni unul dintre cei mai buni atacanți din lume și nu mă joc cu vorbele. Este un jucător complet, are și rafinament și glezna fină și forță și viteză, acum este și maturizat.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Rapid-v-Daco-Getica-2-1

Citește și: Rapid învinge Daco-Getica, scor 2-1 și se califică în șaisprezecimile Cupei României

Marți, pe stadionul Giulești, într-un meci din faza a 4-a a Cupei României, Rapid București învinge fosta divizionară A, Daco-Getica, scor 2-1...

El este adevăratul James Bond, spionul dependent de jocuri de noroc și fete frumoase

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X