Megamenu for Bootstrap
 


București, 08 Iunie 2017

Simona Halep va juca în finala de la Roland Garros, cu Jelena Ostapenko

Simona-Halep-in-finala-Roland-Garros-2017

Simona Halep a eliminat în semifinala de la Roland Garros, disputată joi, pe Karolina Pliskova, în trei seturi, 6-4, 3-6, 6-3. În finala care va avea loc sâmbătă, Simona Halep o va întâlni pe Jelena Ostapenko, din Letonia. Ostapenko s-a calificat în finală, după ce a eliminat în semifinale pe elvețianca Timea Bacsinszky, în trei seturi, 7-6, 3-6 și 6-3.

După victoria cu Karolina Pliskova și accederea în finală, Simona Halep a declarat la televiziunea Eurosport, următoarele: "Este minunat să fiu din nou în finală, este turneul meu favorit de Grand Slam și este plăcut să joc pentru a doua oară în această finală. Astăzi a fost o bătălie, am avut o adversară foarte bună, lovește foarte puternic mingea. Așadar, a trebuit să mă mișc pe teren, să am picioare puternice și să încerc să o împing cât mai mult."

Întrebată de cum a fost terenul de joc, Simona Halep a spus: "Terenul de zgură a fost mai lent astăzi. Pe hard, totdeauna am câștigat contra ei. Așadar, am avut emoții înaintea meciului. Eu știam că trebuie să rămân puternică în meci, știam că trebuie să trimit mingea înapoi, pentru că ea se grăbește când are probleme."

Întrebată, dacă va face ceva special pentru a se pregăti pentru finală, Simona Halep, a spus: "Nu voi face nimic special, voi avea același program ca de obicei. Încerc să mă relaxez. Vreau să fiu pregătită, să dau totul în finala de sâmbătă. Întâlnesc o adversară foarte puternică, care luptă până la sfârșit. Este tânără, nu are nimic de pierdut, dar și eu sunt în aceiași poziție, n-am nimic de pierdut, vreau să dau totul și să câștig de această dată finala."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii