București, 17 Ianuarie 2018

Simona Halep o învinge în primul tur de la Australian Open, pe Destanee Aiava, în două seturi

Simona-Halep-Australian-Open

Numărul unu mondial, Simona Halep, se califică în turul doi de la Australian Open, după ce a învins marți, reprezentanta Australiei, Destanee Aiava, locul 193 în clasamentul WTA, în două seturi 7-6, 6-1.

În setul al doilea, Simona Halep a suferit o entorsă la glezna piciorului drept, dar a reușit să continuie meciul, cu glezna bandajată. Urmează să facă investigații medicale, pentru a nu suferi complicații.

În turul secund, Simona Halep o va întâlni pe canadianca Eugenie Bouchard, de 23 ani, locul 112 în clasamentul WTA.

Simona Helep, a declarat după accidentarea din meciul câștigat cu Destanee Aiava, la postul de televiziune Digi, următoarele: „Vreau să aștept până mâine, să văd cum mă trezesc. Din experiență, simt că nu este nimic rupt, dar durerea a fost mare și aștept să văd ce spun doctorii. Sunt obișnuită să-mi sucesc glezna și nu cred că voi abandona. Sănătatea este prioritară și voi avea grijă, însă cred că voi putea juca. Am fost puțin stresată, doi ani la rând am pierdut în primul tur. N-am dorit să se întâmple și a treia oară.”

Despre meciul din turul doi cu Eugenie Bouchard, Simina Halep a spus: „Este un meci normal, știu cum joacă, dar n-am mai înfruntat-o de mult, de la semifinala din 2014 de la Wimbledon. Știu că joacă mult pe spatele terenului, îi place să lovească repede mingea, așa că trebuie să joc agresiv, să o plimb mult.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 
loading...

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii