Simona Halep, finalista de la Roland Garros, a ajuns la București

Simona-Halep-a-revenit-in-taraBucurești, 08 iunie 2014. Simona Halep a aterizat astăzi în jurul orei 19:15 pe aeroportul Henri Coandă, după meciul de mare luptă din finala Open-ului franzez, disputat sâmbătă, în confruntarea cu Maria Sharapova.

La aeroport, a fost așteptată de peste 200 fani, iar Simona Halep, a susținut o conferinţă de presă, fiind-ui alături părinții săi și ministrul sportului, Gabriela Szabo.

Simona Halep, a declarat: "Sînt mult mai emoţionată acum, decît înaintea finalei. Vă mulţumesc că m-aţi primit atat de călduros. Le mulţumesc românilor care au făcut atîtea sacrificii să vină la Paris să mă susţină. Mă bucur nespus că sînt din România. Nu îmi pot exprima toată mulţumirea şi aprecierea pe care o am faţă de toţi."

În continuare Somna Halep a mai spus: "Tristă nu pot să fiu. A fost cel mai mare important meci din viaţa mea. Sper că mulţi tineri vor veni să joace tenis. Mă bucur mult de acest rezultat. Sper să am cît mai multe. Maria a stat destul de mult înainte să servească. Mingea de la 4-4 din decisiv a fost ciudată. Am crezut că vom repeta punctul. Dar acum asta este, data viitoare voi încerca să trec mai uşor peste astfel de momente."

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.