Simona Halep câștigă turneul WTA de la Doha
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Simona Halep câștigă turneul WTA de la Doha

Simona-Halep-castiga-turneul-WTABucurești, 16 februarie 2014. Simona Halep câștigă turneul WTA de la Doha (Quatar), învingând duminică pe Angelique Kleber cu scorul de 2-0 la seturi (6-2 în primul set și 6-3 în al doilea).

Învinsa Simionei Halep, Angelique Kleber a declarat după meci: "Felicitări Simonei pentru o săptămână extraordinară, bravo! Mulţumesc sponsorilor şi echipei, pentru că a crezut în mine. Mulţumesc şi fanilor mei, care au făcut o atmosferă fantastică".

Simona Halep, a declarat în cadrul festivităţii de premiere următoarele: "A fost o săptămână incredibilă și pentru mine. Angelique este o jucătoare nemaipomenită, nu mi-a fost deloc ușor contra ei. Mulțumesc sponsorilor și celor care m-au susținut din tribune și din țară, familiei mele care a venit aici. Am mai multă încredere acum, este cel mai mare turneu pe care îl câștig. Am înțeles că pot juca la nivel înalt. Îmi place mult ceea ce fac, îmi place să joc tenis și sper să o fac tot așa și mai departe".

În continuare Simona a mai declarat: "Nu credeam că pot câştiga acest turneu, cred că sunt cele mai bune momente din viaţa mea. Sunt foarte puternică mental, am jucat cu plăcere. Mâine voi zbura la Dubai"

Pentru câștigarea acestui turneu de la Doha, Halep a obţinut 441.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash