București, 09 Iunie 2018

Simona Halep câștigă primul titlu de Grand Slam, în finala disputată sâmbătă la Roland Garros cu Sloane Stephens

Simona-Halep-primul-Grand-Slam

Numărul unu mondial, Simona Halep a câștigat în cele din urmă primul ei titlu de Grand Slam, cu o victorie la seturi de 3-6, 6-4, 6-1, în fața americancei Sloane Stephens, în finala disputată sâmbătă la Roland Garros.

Victoria este deosebit de importantă pentru tenisul românesc feminin, întrucât vine după 40 de ani de la ultimul Grand Slam, câștigat de Virginia Ruzici.

Simona Halep a pierdut în ultimele două finale ale Open-ului francez împotriva Mariei Sharapova în 2014, Jelena Ostapenko în 2017 - și împotriva Caroline Wozniacki în ediția de anul acesta a Australian Open.

Simona Halep a fost deseori criticată pentru deținerea locului unu mondial, dar nu și a atributelor sale, se menționează într-un comentariu al revistei franceze L'Equipe. Legitimitatea Simonei Halep este acum completă.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Real-Madrid-al-13-lea-trofeu-UCL

 

Citește și: Real Madrid cucerește al 13-lea trofeu al Champions League, după victoria din finală, scor 3-1, cu Liverpool

Sâmbătă, la Kiev, în finala Champions League, Real Madrid câștigă împotriva echipei Liverpool, scor 3-1 și câștigă pentru a 13-a oară trofeul....

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X