București, 14 Iulie 2019

Simona Halep câștigă al doilea său titlu de Mare Șlem din carieră, după victoria cu Serena Williams

../Imagini-006-2019/Simona-Halep-victorie-la-Wimbledon

După ce a trecut în semifinale de Elina Svitolina, Simona Halep a câștigat finala feminină de la Wimbledon, disputată sâmbătă împotriva jucătoarei Serena Williams, pe care a învins-o cu 2-0 și a câștigat astfel, al doilea titlu de Mare Șlem al carierei sale.

Pentru Simona Halep meciul din finala de la Wimbledon, cu Serena Williams, a fost o premieră, fiind a cincea finală de Mare Șlem la care participă. Prima finală de Mare Șlem câștigată, a fost cea de la Roland-Garros de anul trecut.

Serena Williams a prins o zi slabă și nu i-a pus probleme deosebite Simonei Halep. Practic nu s-a pus problema învingătoarei după primul set.

Simona Halep a declarat imediat după decernarea trofeului, la televiziunea Eurosport, următoarele: „A fost cel mai bun meci, Serena a reușit să mă inspire de fiecare dată și îi mulțumesc pentru asta. Am lucrat mult pentru a ajunge la acest moment, pentru a juca în fața lojei Regale. Nu am cuvinte să exprim ceea ce simt! Am avut emoții și apoi, nu este timp de așa ceva. Am intrat pe teren și am dat tot ceea ce am putut. Este de necrezut cum mă simt cu acest trofeu în brațe. Este ceva special, nu voi uita niciodată acest moment, a fost visul mamei mele, de când aveam 10-12 ani. Spunea că dacă trebuie să fac ceva în tenis, este să joc finala de la Wimbledon. A venit această zi și vreau să-i mulțumesc mamei mele.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Razvan-Lucescu-meci

 

Citește și: Declarația lui Răzvan Lucescu, după ce a decis să plece de la PAOK

Pe site-ul oficial al clubului PAOKFC.gr, a apărut sâmbătă, declarația antrenorului Răzvan Lucescu, în urma deciziei luate vineri, de apărăsi PAOK...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X