Megamenu for Bootstrap
 


București, 10 Iunie 2017

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, cu Ostapenko, în trei seturi

Finala-Halep-Ostapenko-Roland-Garros-2017

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, disputată sâmbătă, cu Jelena Ostapenko, în trei seturi, 4-6, 6-4, 6-3, după un meci în care, șansa a surâs tenismanei de 20 de ani din Letonia.

Setul doi, care putea fi decisiv pentru Simona, după ce conducea cu 3-0, a fost unul dezamăgitor, letonianca a răsturnat rezultatul și a reușit să și câștige setul!

După meci, câștigătoarea Grand Slam-ului, Jelena Ostapenko a declarat la televiziunea Eurosport, care a transmis meciul, următoarele: "Vreau să mulțumesc fanilor, care au venit de peste tot să mă sprijine! Mi-a plăcut să joc aici și vă iubesc mult pe toți. Bineînțeles, felicitări Simonei, care a avut și ea săptămâni bune. A jucat grozav, a fost un meci foarte greu pentru mine. Sunt convinsă că îți dorești să ai mai multe finale aici și îți doresc mult succes Simona. Vreau să mulțumesc echipei mele, mamei mele, care totdeauna mă ajută, tatălui, agentului meu."

Simona Halep, a declarat după meci următoarele: "Mulțumesc tuturor care au venit la toate meciurile acestui turneu. Mi-a plăcut să joc aici la Paris, din nou a doua finală. Pentru mine este tristă, pentru că nu am putut să o câștig, însă a fost un turneu grozav, o bună experiență și vă mulțumesc că m-ați sprijinit tot timpul. Acum, bineînțeles, trebuie să o felicit pe Jelena, pentru tot ce afăcut în acest turneu. Ești ca un copil Jelena și trebuie să continui. Este o zi dură, pentru că n-am putut să câștig. Trebuie să continuăm să muncim și să credem."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii