București, 26 Decembrie 2016

Simona Halep: "Anul 2016, a fost un an bun, din punctul meu de vedere"

Simona-Halep-Dec-2016

Cunoscuta jucătoare de tenis, Simona Halep, a acordat un interviu televiziunii Digi Sport, difuzat duminică, făcând o retrospectivă a anului care se va încheia peste câteva zile, cu trei titluri câștigate: Madrid, Montreal și București.

Simona Halep a declarat: "A fost un an bun din punctul meu de vedere. L-am început foarte greu, fiind un pic bolnavă, răcită cu câteva infecții la nas și la ureche. După aceea, mi-am revenit și mi-am revenit foarte bine, câștigând turneul de la Madrid. După, am venit la București, unde mi-a fost mare drag, pentru că am jucat prima ediție și am și câștigat-o. După aceea, Montrealul a fost o experiență și am o amintire foarte frumoasă, cu mulți români în tribune și m-am simțit foarte bine. A fost o săptămână de vis, pentru că am jucat și dublu. Am mers până în finală cu Monica. Am avut un rezultat bun, dar și multe momente plăcute pe teren."

Întrebată, care a fost cel mai frumos moment al anului, Simona Halep a răspuns: "Bineînțeles că aleg Madrid, pentru că este un turneu special, datorită faptului că Dl. Țiriac, îl are și cu atât mai mult, acum doi ani, am jucat și finala acolo. Montreal a fost și el un turneu deosebit, pentru că am jucat și simplu și dublu. Anul acesta, am învățat să gestionez destul de bine părerile mai puțin pozitive, precum și cele pozitive, pentru că nu trebuie să le iau foarte direct, pentru că ajută foarte mult."

Despre antrenorul său Darren Cahill, cu care lucrează de doi ani, Simona Halep a spus: "De acum doi ani, l-am cunoscut pe Darren și am simțit că va fi foarte bine. Este o persoană relaxată și nu pune presiune deloc pe rezultat, ceea ce mie îmi place acest gen și îmi place că pune presiune că trebuie să învăț din ce în ce mai mult tenis, tactic și tehnic și să mă bucur de prezența pe teren, pentru că mereu îmi spune că aici ne dorim să fim, adică pe teren. Chiar îmi doresc și pentru asta trăiesc, să câștig un grand slam într-o zi. Mi-aș dori să-mi termin cariera, având-ul pe el antrenor și echipa pe care o am acum, îmi place foarte mult, mă simt foarte bine cu ei și mă gândesc să meargă echipa în continuare, mulți ani."

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii