Simeone: Nu este momentul de analize
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Simeone: Nu este momentul de analize

Atletico-jubileazaBucurești, 01 Mai 2014. Antrenorul echipei Atletico Madrid, argentinianul Diego Simeone, a declarat astăzi după ce a învins Chelsea 1-3, la Londra, faptul că, se califică cu Atletico pentru prima lor finală a Ligii Campionilor în 40 de ani și că va juca la finala Ligii Campionilor cu Real Madrid, pe 24 mai, în Lisabona, cu "iluzia de a fi așteptat de mulți ani".

După atingerea acestei calificări istorice, argentinianul a declarat că sărbătorește realizarea în special cu "responsabilitate" față de fanii lui Atletico.

"Mulți oameni au cheltuit o mulțime de bani pentru a veni și a viziona acest meci. Sunt fericit pentru ei, oamenii din spatele echipei de mult timp", a spus Simeone, conform Marca.com . El a mai declarat că nu este momentul de analize pentru ceea ce a fost realizat in acest sezon.

"Există o mulțime de treburi și va trebui să ne recupeăm bine, gândiți-vă la următorul meciul cu Levante", a spus argentinianul, care a lăudat reacția echipei sale, după golul semnat de Fernando Torres în prima jumătate a meciului.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash