căutare personalizată

  

 

 

 

 

Rivalitate | Barcelona- Real Madrid

Shakira nu va canta pe Santiago Bernabeu

   
    Add to Mixx!

ShakiraCea mai mare rivalitate sportiva de pe planetă, este intre Real Madrid si Barcelona.

Cât de mult se urăsc Barcelona vs Real Madrid? La Madrid, lumea s-a simţit ofensată de anunţul Shakirei, cea care cu mulţi ani în urmă primea de la Florentino Perez un tricou personalizat cu numarul 5, pentru că, se pare, ar fi fost fană a lui Real. În consecinţă, şefii de pe "Bernabeu" au decis să scoată din playlist melodiile sud-americancei, potrivit cotidienelor iberice Marca şi AS. Deşi clubul nu a oferit un motiv oficial, ura de moarte faţă de Barcelona explică totul.

Cotidienele Marca şi AS sugerează că interdicţia a venit din cauza relaţiei Shakirei cu apărătorul Gerard Pique (Barcelona). Shakira a anunţat oficial relaţia ei cu campionul World Cup, marţi, printr-o imagine de pe Twitter cu legenda: "Am să vă prezint Soarele meu."

Real Madrid şi Barcelona se infrunta destul de mult in aceasta primavara. Cele doua se întâlnesc în derby-ul lor din liga, pe 17 aprilie, urmat de disputarea Finalei Copa del Rey la 20 aprilie. În cazul în care ambele trec sferturile de finala ale UEFA Champions League, se vor întâlni din nou în prima  şi a doua manşă a semifinalelor pe 27 aprilie şi 3 mai. Din aceste considerente spaniolii nu vor putea asculta melodia "Waka Waka" în jurul stadionului Bernabeu.

Sursa: bleacherreport.com

Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash