București, 22 Februarie 2018

Sevilla și Manchester United au terminat la egalitate, scor 0-0 în prima rundă a optimilor UCL

Senol-Gunes

Pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán din Sevilla, miercuri în manșa tur a optimilor Champions League, s-au confruntat Sevilla și Manchester United, meci încheiat cu scorul de 0-0.

Portarul echipei Manchester United, David De Gea, de 27 ani, a avut o intervenție uluitoare în ultimul minut al primei reprize, salvând-uși poarta, cu o singură mână la șutul cu capul, pe care scria gol, al lui Muriel.

După meci, portarul echipei Manchester United, David De Gea, a declarat, conform site-ului oficial UEFA, următoarele: "Ne-am apărat bine dar ei au controlat mingea, au jucat foarte bine, dar rezultatul este deschis. În ultimul minut al primei jumătăți a meciului, a fost un moment important al jocului, când am intervenit salvator și sunt fericit pentru asta.”

Managerul echipet Manchester United, portughezul José Mourinho, a declarat după meci conform aceleiași surse, următoarele: "Dacă vom câștiga la Manchester, vom fi în sferturi. A fost dificil în seara asta. Va fi mai greu meciul de acasă, pe Old Trafford. În sezonul trecut am semifinalele Europa League, nu am jucat în Liga Campionilor, astfel încât Old Trafford a ratat acest lucru. Suporterii pot crea o atmosferă similară pe care am avut-o astăzi aici și ne vor susține, într-un meci dificil pe care trebuie doar să-l câștigăm ".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii