București, 14 Martie 2018

Sevilla învinge Man United, scor 2-1 și se califică în sferturile de finală Champions League

Higuain-Gonzalo-wembley

Seviila se califică în sferturile de finală Champions League, în detrimentul echipei conduse de pe bancă de Jose Mourinho, Manchester United, scor general 2-1. În prima manșă disputată la Sevilla, scorul a fost 0-0, iar în manșa secundă disputată marți pe Old Trafford, din Manchester, scorul a fost 2-1 în favoarea spaniolilor.

Atacantul Wissam Ben Yedder a reușit dubla, în minutele 74 și 78, pentru Sevilla, în timp ce pentru Man United, Romelu Lukaku a punctat în minutul 84.

Managerul Manchester United, Jose Mourinho, a declarat după înfrângerea cu scorul de 2-1, conform BBC Sport: „Nu cred că spectacolul a fost rău, am făcut tot ce mi-a stat în putință, jucătorii au făcut tot ce au putut, am încercat, am pierdut și acesta este fotbalul. Modul în care am început partida a fost pozitiv. Sevilla are o echipă bună și poate ascunde mingea în mijlocul terenului. Au încercat să o facă și au făcut-o pentru majoritatea timpului în prima repriză. După ce au marcat primul gol, prin Wissam Ben Yedder, jocul a fost complet diferit."

Atacantul echipei Sevilla, Wissam Ben Yedder, autorul dublei în partida cu Man Ubited, a declarat conform site-ului oficial al UEFA: „De Gea este un portar minunat, unul dintre cei mai buni din lume. M-am dus din instinct, fără să mă gândesc prea mult, este vorba de a da tot ce ai mai bun și de a ajunge în acel moment, chiar dacă jucam împotriva uneia dintre marile echipe, precum Man United. A fost un meci dificil, un meci foarte strâns, dar am reușit să înscriem golurile de care aveam nevoie, antrenorul ne-a spus să credem că orice este posibil, cred că am meritat, am jucat foarte bine astăzi".

Vineri, de la orele 13:00, are loc la Nyon tragerea la sorți a SFERTURILOR DE FINALĂ UCL.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii