București, 11 Septembrie 2018

Serbia și România au terminat la egalitate, scor 2-2, după un joc bun practicat de tricolori

Faza-meci-Iasi-Concordia-3-0

România a reușit să revină de două ori pe tabela de marcaj, în meciul de la Belgrad, cu Serbia, înregistrând un al doilea rezultat de egalitate în două jocuri din Liga Națiunilor, ocupând astfel locul al treilea în Liga C, grupa 4. Aleksandar Mitrović a realizat o dublă în minutele 26 și 63, pentru gazde, în timp ce, pentru România, au punctat Nicolae Stanciu, în minutul 48, dintr-o lovitură de pedeapsă, iar George Țucudean, în minutul 68, a reușit egalarea cu un șut pe colțul scurt, în urma unui corner.

Față de meciul de la Ploiești cu Muntenegru, elevii lui Cosmin Contra, au fost mult mai determinați, au alergat mai mult, iar cu puțină atenție în apărare se putea evita cel puțin primul gol al lui Mitrović. În atac, cel mai bun jucător a fost Chipciu, care a trimis un șut deviat, mingea lovind transversala, apoi Mitriță a ratat o uriașă ocazie, la scorul de 2-2.

Autorul golului egalizator pentru România, George Țucudean, a declarat după meci la televiziunea Pro TV, următoarele: „Am avut câteva ocazii înaintea golului și era nemeritat să pierdem acest meci. Dacă era inspirat și Mitriță, puteam să și câștigăm, dar de aceea este fotbalul așa frumos și se joacă pe ocazii și pe goluri. Față de Muntenegru, Serbia a fost net superioară, cu jucători mult mai valoroși, cu mult mai multă calitate. Cu Serbia, am dominat noi jocul, au jucat acasă, i-au ajutat și publicul. Eu zic că ne-am închis destul de bine, știam că o să vină cu centrări foarte multe, să urce foarte mult fundașii laterali ai lor, dar am stat foarte bine în careu și am reușit să-i prindem cât de cât și pe contraatac.”

După două etape, Muntenegru și Serbia ocupă primele două locuri în clasament cu cîte 4 puncte, fiind urmate de România, locul 3, cu 2 puncte și Lithuania, ultimul loc, fără nici un punct. În etapa a doua, ce va avea loc în Octombrie, România va juca cu Lithuania în deplasare (11 Oct.) și cu Serbia, acasă (14 Oct.).

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Concordia-Astra-0-3-et-6

Citește și: În prima partidă a etapei a 6-a, Astra învinge la Chiajna, scor 3-0 și urcă în clasament pe locul 3

Concordia Chiajna a intrat pe teren în partida cu Astra, cu un moral bun al jucătorilor, după victoria neașteptată din etapa anterioară de la Craiova,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X